Siófok, június 29-én jövünk!

Siófok a korábbiaknál több kulturális programot és sporteseményt rendez nyáron, egységes marketingstratégiát dolgozott ki, újabb lépéseket tett a közbiztonság növelésére, és megtartja az eddigi szabadstrandi szakaszok ingyenességét is – hangzott el az önkormányzat Balaton-parti nyárindító sajtótájékoztatóján, amelyen az idei Tour de Hongrie is bemutatkozott.

3

Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere hangsúlyozta, szeretnék elérni, hogy ne csak a nyári szezonban, hanem egész évben kedvelt úticél legyen a település. A kulturális programkínálat bővítése mellett egyfajta irányváltásnak számít, hogy növekszik az országos, illetve nemzetközi jelentőséggel bíró sportesemények száma is – tette hozzá. Az elmúlt két évben már egymillió fölé emelkedett a város vendégéjszakáinak száma.

A Tour de Hongrie-ról szóló összeállítás 2:15-től látható

A nyár siófoki programjai között előkelő helyen szerepel a Tour de Hongrie június 29-i befutója. A Siófokon megtartott nagy sajtótájékoztatón az önkormányzat és dr. Lengyel Róbert polgármester meghívására minden jelentősebb esemény képviseltette magát. A Balaton parton megtartott programajánlón Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie főszervezője ismertette a sajtó képviselőivel, mi vár az érdeklődőkre június 29-én.

2

Az idei Tour de Hongrie kerékpáros versenyre több mint 30 országból érkeznek indulók, 132 versenyző áll majd rajthoz. Eisenkrammer Károly, a szervezőbizottságának elnöke elmondta, a verseny június 29-én délután 18 óra körül éri el Siófokot, ahol egy látványos városi körpályán, sprinttel zárul az aznapi futam a Petőfi sétányon.

Siófok, jövünk!

Forrás: Kapospont, Tőzsdefórum