4. SZAKASZ

2017. július 1., szombat, 13:00
Karcag–Miskolc (178 km)

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

Várható zárások, forgalomkorlátozások
Karcagon és Miskolcon: KLIKK IDE!

A 4. szakasz védnöke Dobos László, Karcag polgármestere
Karcag köszöntője: KLIKK IDE!
A 4. szakasz védnöke: Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere
Miskolc köszöntője: KLIKK IDE!
A szakasz interaktív térképen: FunIQ

Karcag negyedszer lesz rajt- vagy célállomás a Tour de Hongrie programjában, 2004, 2015 és 2016 után ezúttal Nagykunság fővárosából rajtol majd a királyetap. Tavaly látványos sprintben dőlt el az első hely sorsa a karcagi befutón: a litván Kaupas hajrázott a leggyorsabban.

Karcag város honlapja: KLIKK IDE!

Természetesen a nemzetközi verseny mellett nem maradhatnak majd el a kísérőrendezvények sem, a Tour de Hongrie pályáját gyerekverseny keretében az ifjabb érdeklődők is kipróbálhatják, de sok más játékkal, érdekességgel, látnivalóval is várják majd a nézőket, szurkolókat 2017. július 1-jén délelőtt és kora délután Karcagon: lesznek kerékpáros ügyességi próbák, lesz látványos kerékpáros bemutató, egyedi emlékhez segít a Tour de Hongrie Selfie-pont, de a Magyar Körverseny relikviáit is megvásárolhatják a verseny hivatalos shopjában.

A borsodi főváros a Tour de Hongrie történetében rögtön Budapestet követi: kilenc évtized alatt összesen 29 alkalommal volt rajt vagy befutó helyszíne Miskolc! Először 1926-ban járt itt a Magyar Körverseny mezőnye, a jubileumi, harmincadik látogatásra 2017. július elsején kerül sor.

Miskolc város honlapja: KLIKK IDE!

A királyetap befutója előtt a mezőny megtesz még egy kört a miskolci Szent István tér és a Bükk meredek emelkedői között, a várható célbaérkezés időpontja július 1-jén 17:30-kor lesz.