Tour de Hongrie  a fenntartható fejlődésért és az élhető környezetért

A Tour de Hongrie szervezői és munkatársai elkötelezettek a fenntartható fejlődés és a környezettudatos életmód mellett. Ennek értelmében fokozottan ügyelünk a környezetbarát anyagok felhasználására, a hulladékgyűjtésre és a tisztaságra, nem csak a versenyek alatt, hanem a mindennapjainkban is. Erre szeretnénk felhívni a verseny munkatársainak, partnereinek a figyelmét és ennek tudatában szervezzük a versenyeket.

Megtiszteltetés, hogy azt az elkötelezettségünket is értékelve állt mellénk partnerünk és egyben szponzorunk a Szelektálok.hu, amely mozgalom és portál a Földművelésügyi Minisztérium felügyelete alatt működik.

Hisszük, hogy példamutatással és felkészültséggel óvhatjuk a természetet, tisztán tarthatjuk környezetünket és megőrizhetjük természeti erőforrásainkat.

Kérjük, hogy mindenki fokozottan ügyeljen a tisztaságra, a szelektív hulladékkezelésre, káros anyagok (például olaj, tisztítószerek, nem bomló anyagok) megfelelő gyűjtésére. Partnerséggel könnyebb teljesíteni vállalásainkat, tegyünk együtt a fenntartható jövőnkért.