Tdh 2020

A jövő héten: Tour de Hongrie!

Öt magazinműsor az M4Sporton


Május 13. és 17. között, a 2020-as Tour de Hongrie eredetileg tervezett időpontjában ötrészes magazinműsorral jelentkezünk az M4Sport csatornáján. Mind az öt „versenynapon” félórás adásban járjuk végig a körverseny idei útvonalát – félig-meddig virtuálisan, ugyanis egy erre kifejlesztett applikáció segítségével ismert hazai és külföldi kerékpárosok is teljesítenek egy-egy szakaszt az adott napon.Az adásokkal egyidőben játékot is hirdetünk: az „okosgörgővel” rendelkező kerékpárosok egy héten át otthon is teljesíthetik a Tour de Hongrie „virtuális”, 35-45 kilométeres szimulált szakaszokat, a résztvevők között értékes ajándékokat sorsolunk ki. Az első „versenynap”, a Tour de Hongrie első szakasza az otthoni teljesítők számára május 13-án, az M4Sport adása után kezdődik.

A Tour de Hongrie magazinműsor sorozatában az ismert kerékpárosok virtuális viadala mellett bemutatjuk az idei eseményre nevező legerősebb csapatokat, megszólaltatjuk a magyar sport és a kerékpársport vezető személyiségeit, a partnervárosok polgármestereit, emlékezetes pillanatokat idézünk fel a Magyar Körverseny történetéből, s természetesen szó lesz a jövőről is.

A Tour de Hongrie 2020-ban – a magyarországi Giro-rajt kapcsán – történelmi lehetőséget kapott arra, hogy a legnagyobb viadalok közé kerüljön, az eseményt fogadó városokban szurkolók ezrei készültek arra, hogy élőben láthassák a világ legjobb kerékpárosait, s az egyre nívósabb Magyar Körversenyt. Mindezt keresztülhúzta a koronavírus-járvány, de hiszünk benne, hogy a veszély elmúltával a magyar sport, s így a mi versenyünk is képes lesz megújulni.A Tour de Hongrie magazin adásai

1. szakasz, május 13., szerda, 16:00 (M4Sport): Debrecen–Hajdúszoboszló
2. szakasz, május 14., csütörtök, 15:30 (M4Sport): Karcag–Nyíregyháza
3. szakasz, május 15., péntek, 15:35 (M4Sport): Sárospatak–Kazincbarcika
4. szakasz, május 16., szombat, 14:25 (M4Sport): Miskolc–Gyöngyös-Kékestető
5. szakasz, május 17., vasárnap, 15:20 (M4Sport): Esztergom–Esztergom